Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Anakalupste Tis Apokleistikes Ekptoseis Kai Prosfores Gia Katochous Tis Kartas Olympiacos

Ανακαλύψτε τις αποκλειστικές εκπτώσεις και προσφορές για κατόχους της κάρτας Olympiacos!

Ανακοινώθηκαν οι φετινές κάρτες διαρκείας

Ζήστε από κοντά τις μεγάλες στιγμές της αγαπημένης σας ομάδας

Η Olympiacos ανακοινώνει με μεγάλη χαρά τη διάθεση των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Οι κάτοχοι της κάρτας διαρκείας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τις μοναδικές στιγμές της ομάδας και να ζήσουν την αδρεναλίνη κάθε αγώνα στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Με την απόκτηση της κάρτας διαρκείας, οι φίλαθλοι της Olympiacos κερδίζουν αποκλειστικές εκπτώσεις και προσφορές, καθώς και την εγγύηση ότι θα εξασφαλίσουν τη θέση τους σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας. Επιπλέον, οι κάτοχοι της κάρτας διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων για τους εκτός έδρας αγώνες της Olympiacos.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την κάρτα διαρκείας τους μέσω του επίσημου ιστότοπου της Olympiacos ή από τα εκδοτήρια του γηπέδου Καραϊσκάκη. Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα ξεκινήσει από τις [ημερομηνία έναρξης διάθεσης].

Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος της φετινής ιστορίας της Olympiacos και να ζήσετε από κοντά τις μεγάλες στιγμές της αγαπημένης σας ομάδας. Αποκτήστε τώρα την κάρτα διαρκείας σας και ετοιμαστείτε να πανηγυρίσετε μεγάλες νίκες!


Comments